Acasa
Profesorul
Campanii
Politicianul
Galerie foto
Blog
Contact

banner_ciric_200

banner_idei_200

Activitate parlamentară
Resuscitați sistemul de sănătate!

Comunicat de presă

Deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat Ministrului Sănătăţii informații privind bugetul alocat sănătăţii pentru anul 2021.
Citeşte mai mult...
 
Digitalizarea administrației publice, urgentă în România
Declaraţie politică

Digitalizarea administrației publice nu este un moft, ci o necesitate a prezentului, o obligație pe care România trebuie să o ia mult mai în serios.
Uniunea Europeană este cu mult înaintea țării noastre la capitolul digitalizare și a făcut pași importanți spre Piața Unică Digitală. România are și la acest capitol un decalaj de cel puțin 20 de ani. Dacă nu îl recuperăm rapid, riscăm să rămân în afara spațiului european virtual. Iar acest lucru este de neacceptat.
Citeşte mai mult...
 
Dați cercetării ce-i trebuie, nu ce vreţi!
Comunicat de presă
 
Deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat Ministrului Educaţiei şi Cercetării informații privind bugetul alocat cercetării pentru anul 2021 şi estimările pentru următorii 4 ani.
Citeşte mai mult...
 
Sănătate mai multă prin investiții în sport!
Comunicat de presă
 
Deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat Ministrului Tineretului şi Sportului informații privind măsurile necesare pentru promovarea sportului de masă şi dezvoltarea unei infrastructuri sportive accesibile întregii populaţii.
Citeşte mai mult...
 
Şi România vrea să fie respectată!
Declaraţie politică

Alegerile parlamentare din 6 decembrie au fost marcate de cea mai mică prezență la vot din istoria post-decembristă a României. Pandemia de coronavirus și teama multor români de a se îmbolnăvi sunt două dintre cauzele dezinteresului față de participarea la vot. Dar adevărul este că prezența scăzută este eșecul major al clasei politice în câștigarea încrederii alegătorilor.
Citeşte mai mult...
 
Dreptul cetățenilor de a fi aleși este garantat prin Constituție!
Comunicat de presă
 
Deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat Ministrului Muncii şi Protecţiei Sociale informații privind măsurile avute în vedere ca pe viitor dreptul cetăţenilor de a fi aleşi să nu mai poată fi îngrădit de către angajatori.
Citeşte mai mult...
 
Este necesar să fie respectate normele de securitate la incendiu în toate unitățile medicale!
Comunicat de presă

Deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat Secretarului de Stat în Ministerul Afacerilor Interne informații despre situaţia unităţilor medicale din ţară care funcţionează fără autorizaţii la incendiu sau aviz de securitate la incendiu.
Citeşte mai mult...
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 105
Valoare
Şcoala, educaţia, cultura, morala sunt instituţiile care ne pot da valorile.
Vis
Parafrazând începutul "visului" lui Martin Luther King, Jr., vă spun astăzi, dragi prieteni, că, în pofida dificultăţilor şi frustrărilor momentului, I STILL HAVE A DREAM. Este un vis înrădăcinat în visul ... românesc.
© Profesor Dumitru Oprea
Reproducerea fara acordul autorului este interzisa.