Acasa
Profesorul
Campanii
Politicianul
Galerie foto
Blog
Contact

banner_ciric_200

banner_idei_200

Activitate parlamentară
Eficientizarea repartizării biletelor de odihnă și tratament pentru pensionari
Comunicat de presă

Deputatul PNL Dumitru Oprea a adresat Ministrului Muncii şi Protecţiei Sociale o solicitare privind eficientizarea distribuirii biletelor de tratament şi găsirea unei modalităţi cât mai transparente de asigurare a acestui proces.
Citeşte mai mult...
 
Trenurile nu circulă mai repede cu promisiuni PSD
Comunicat de presă

Deputatul PNL Dumitru Oprea a adresat Ministrului Transporturilor o solicitare privind problema deselor întârzieri ale trenurilor şi cum pot fi despăgubiţi călătorii pentru aceste întârzieri.
Citeşte mai mult...
 
România nu are plan privind energia și clima pentru reducerea gazelor cu efect de seră
Comunicat de presă

Deputatul PNL Dumitru Oprea a adresat Ministrului Mediului, Apelor şi Pădurilor o solicitare în legătură cu stadiul în care se află planul României privind clima şi energia pentru reducerea poluării, ce trebuia înaintat către Comisia Europeană.
Citeşte mai mult...
 
PNL a reluat înscrierea Roșiei Montane în patrimoniul UNESCO

Declaraţie de presă
 
În repetate rânduri, PNL a declarat că prezența localității Roșia Montană în patrimoniul UNESCO reprezintă o prioritate pe care ne-o asumăm. Astfel, la finalul lunii ce tocmai s-a încheiat a fost depusă o notificare la UNESCO pentru reluarea procesului de includere a Roșiei Montane în patrimoniul cultural mondial.
Citeşte mai mult...
 
Uniunea Europeană după Brexit
Declaraţie politică
 
Ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană este considerată de unii o greșeală cu posibile consecințe grave, care arată efectele populismului și ale demagogiei. Au apărut deja primele probleme cu care se va confrunta Regatul. Scoția vorbește despre rupere, la care se adaugă problema irlandeză, readusă acum în discuții.
Citeşte mai mult...
 
Moțiunea de cenzură a PSD este împotriva Vioricăi Dăncilă, nu a PNL!

Declaraţie de presă

În urma asumării răspunderii de către guvernul PNL pe legea care va face posibilă alegerea primarilor în două tururi de scrutin, PSD a depus, cu chiu, cu vai, o moțiune de cenzură fără miză.
Citeşte mai mult...
 
PNL își respectă programul de guvernare

Declaraţie de presă

Zilele acestea Parlamentul se află într-o sesiune extraordinară, convocată la inițiativa Președintelui, pentru a îndeplini două dintre promisiunile pe care PNL le-a făcut românilor: eliminarea pensiilor speciale și asumarea răspunderii pentru alegerea primarilor în două tururi de scrutin. Prin aceste două măsuri vrem să refacem un echilibru social care s-a deteriorat tot mai puternic de-a lungul timpului. În egală măsură, vrem să redăm cetățenilor controlul asupra alegerilor, prin reprezentativitatea pe care o vor avea aleșii locali de acum înainte.
Citeşte mai mult...
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 89
Valoare
Şcoala, educaţia, cultura, morala sunt instituţiile care ne pot da valorile.
Vis
Parafrazând începutul "visului" lui Martin Luther King, Jr., vă spun astăzi, dragi prieteni, că, în pofida dificultăţilor şi frustrărilor momentului, I STILL HAVE A DREAM. Este un vis înrădăcinat în visul ... românesc.
© Profesor Dumitru Oprea
Reproducerea fara acordul autorului este interzisa.