Acasa
Profesorul
Campanii
Politicianul
Galerie foto
Blog
Contact

banner_ciric_200

banner_idei_200

Activitate parlamentară
Universitățile intră în linie dreaptă pentru digitalizare
Declaraţie de presă
 
Universitatea a fost, dintotdeauna, spațiul unde apar inovațiile și mediul care asigură, prin educație și cercetare, evoluția societății. Pandemia de coronavirus a afectat și universitățile românești. Cursurile în format clasic s-au oprit, examenele de final și admiterea pentru o nouă generație au fost regândite.
Citeşte mai mult...
 
Cum se poate asigura atât protejarea Rezervației Biosferei Delta Dunării, cât și accesul turiștilor în această zonă, în condiții civilizate?
Comunicat de presă

Deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat Ministrului Mediului, Apelor şi Pădurilor informaţii privind măsurile avute în vedere pentru asigurarea protejării Rezervaţiei Biosferei Deltei Dunării.
Citeşte mai mult...
 
Ce soluții sunt pentru organizarea cursurilor și examenelor online aferente programelor de formare profesională a adulților?
Comunicat de presă

Deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat Ministrului Educaţiei şi Cercetării informaţii privind tipurile de programe pentru care se pot desfăşura, în prezent, cursuri de calificare/specializare în sistem online.
Citeşte mai mult...
 
Piața agroalimentară încă poate avea un viitor

Declaraţie de presă

Auzim de ani de zile cum se plâng micii producători agricoli că nu au unde să își vândă marfa. Ei nu au puterea de a livra legume și fructe la fluxul cerut de supermarketuri, dar, după cum constatăm în majoritatea orașelor din România, nu au nici alte variante.
Citeşte mai mult...
 
Este nevoie urgentă de un sistem eficient de monitorizare a traseului profesional al absolvenților
Comunicat de presă
 
Deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat Ministrului Educaţiei şi Cercetării informaţii privind dezvoltarea unui sistem de monitorizare a traseului profesional al absolvenţilor de învăţământ superior din România.
Citeşte mai mult...
 
Măsurile PSD de prevenire și gestionare a inundațiilor – „apă de ploaie“
Comunicat de presă

Deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat Ministrului Mediului, Apelor şi Pădurilor informaţii privind măsurile avute în vedere pentru limitarea efectelor inundaţiilor în România.
Citeşte mai mult...
 
Școala se adaptează indiferent de obstacole!

Declaraţie de presă

Succesul aparține doar celor care transformă o situație grea într-o oportunitate,  care-i ajută să meargă mai repede pe calea cea bună! Nimeni nu și-a dorit ca lumea să se oprească din cauza unui virus. Toți privim cu îngrijorare la faptul că zilnic crește numărul persoanelor infectate și primim cu tristețe veștile despre cei care pierd lupta cu coronavirusul. Dar, această situație tragică ne-a dat o lecție: putem face mai mult decât credeam că suntem capabili.
Citeşte mai mult...
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 96
Valoare
Şcoala, educaţia, cultura, morala sunt instituţiile care ne pot da valorile.
Vis
Parafrazând începutul "visului" lui Martin Luther King, Jr., vă spun astăzi, dragi prieteni, că, în pofida dificultăţilor şi frustrărilor momentului, I STILL HAVE A DREAM. Este un vis înrădăcinat în visul ... românesc.
© Profesor Dumitru Oprea
Reproducerea fara acordul autorului este interzisa.