Acasa
Profesorul
Campanii
Politicianul
Galerie foto
Blog
Contact

banner_ciric_200

banner_idei_200

Locurile de muncă promise de USL
Joi, 14 Iunie 2012 12:48

Comunicat de presă

Senatorul PDL Dumitru Oprea cere Ministrului Muncii, Familiei și Protecției Sociale să arate care sunt realizările guvernului USL în privința creării de noi locuri de muncă.
Într-un document adresat doamnei ministru Mariana Cîmpeanu, parlamentarul ieșean amintește că, prin programul de guvernare USL, s-a lansat ideea că se vor crea peste 1 milion de noi de locuri de muncă. În condițiile în care a trecut deja o lună de la preluarea guvernării, iar populația așteaptă realizarea promisiunilor USL, este de interes să se specifice dacă s-au creat cel puțin 100.000 de noi locuri de muncă, conform acelor angajamente.

În aceste context, senatorul Oprea a precizat că este important să se cunoască numărul exact al locurilor de muncă nou create, pe domenii de finanțare, buget și privat. De asemenea, parlamentarul ieșean îi solicită ministrului să indice măsurile imediate de sprijinire a firmelor private pentru crearea locurilor de muncă și estimarea evoluției șomajului în următoarele 2 luni, având în vedere că mii de absolvenți de liceu și studii superioare, din promoția 2012, vor fi în căutarea unei slujbe.

Birou Senatorial Dumitru OPREA

 
Valoare
Şcoala, educaţia, cultura, morala sunt instituţiile care ne pot da valorile.
Vis
Parafrazând începutul "visului" lui Martin Luther King, Jr., vă spun astăzi, dragi prieteni, că, în pofida dificultăţilor şi frustrărilor momentului, I STILL HAVE A DREAM. Este un vis înrădăcinat în visul ... românesc.
© Profesor Dumitru Oprea
Reproducerea fara acordul autorului este interzisa.