Acasa
Profesorul
Campanii
Politicianul
Galerie foto
Blog
Contact

banner_ciric_200

banner_idei_200

PDL se va opune, în mod democratic, ilegalităților USL
Marţi, 03 Iulie 2012 17:11

Comunicat de presă

PDL Iași își declară consternarea față de răbufnirea de ură și seria de ilegalități la care se pretează USL în aceste zile. Odată cu preluarea puterii de către socialiști, românii așteptau să vadă de ce este capabilă noua guvernare. Dar, în loc de soluții sociale, de miracolul economic promis, USL a declanșat un asalt instituțional pentru preluarea totală a puterii în țară.

În doar câteva luni, democrația din România a fost lovită într-un mod fără precedent, lucru care atrage și îngrijorarea ambasadei SUA. Guvernul Ponta a arătat că poate ataca justiția dacă aceasta îndrăznește să ia decizii în privința dosarelor de corupție. La rândul său, premierul demolează prestigiul țării, agățându-se de funcție în ciuda dovedirii unui furt intelectual rușinos.Măsurile de forță pentru preluarea abuzivă a șefiilor Senatului și Camerei Deputaților, a Monitorului Oficial, schimbarea Avocatului Poporului și încălcarea hotărârilor Curții Constituționale aruncă România într-o criză fără precedent. Toate nu fac decât să prefigureze o lovitură de stat. Legile, procedurile și prevederile constituționale sunt călcate în picioare pentru obsesia suspendării președintelui țării. Acest lucru devine un paravan pentru șirul interminabil de ilegalități, dar și pentru incompetența economică a guvernării socialiste.

USL este dispusă, așadar, să nu mai respecte nici o lege cu scopul de a domina total România. În aceste condiții, PDL este hotărât să apeleze la toate formele constituționale pentru păstrarea echilibrului democratic. Totodată, PDL face un apel la cetățeni și la societatea civilă să se alăture eforturilor de păstrare a normalității în România.

Președinte Organizația PDL Iași
Senator Dumitru OPREA

 
Valoare
Şcoala, educaţia, cultura, morala sunt instituţiile care ne pot da valorile.
Vis
Parafrazând începutul "visului" lui Martin Luther King, Jr., vă spun astăzi, dragi prieteni, că, în pofida dificultăţilor şi frustrărilor momentului, I STILL HAVE A DREAM. Este un vis înrădăcinat în visul ... românesc.
© Profesor Dumitru Oprea
Reproducerea fara acordul autorului este interzisa.