Acasa
Profesorul
Campanii
Politicianul
Galerie foto
Blog
Contact

banner_ciric_200

banner_idei_200

Neregulile privind plata încălzirii termice trebuie eliminate

Comunicat de presă

Senatorul PDL Dumitru Oprea face un apel pentru reglementarea situaţiei cetăţenilor debranşaţi de la sistemul centralizat de termoficare, nemulţumiţi de ordinul ANSRC 343/2010. Este vorba de problema tronsoanelor de scări unde nu mai sunt apartamente traversate de instalaţiile termice, locatarii fiind puşi, totuşi, să plătească o cotă parte.


Într-o întrebare adresată luni, 20.06.2011, domnului Mircea Matei, preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Publice de Gospodărie Comunală (ANSRC), parlamentarul ieşean solicită regândirea metodologiei de calcul, astfel încât doar apartamentele prin care mai trec ţevi de căldură funcţionale să fie incluse la plata unei cote părţi, dar într-o limită de bun simţ.

În acelaşi timp, Dumitru Oprea a solicitat luarea de măsuri pentru eficientizarea sistemului şi sancţionarea managementului societăţilor de termoficare şi a autorităţilor locale pentru pierderile înregistrate de ani de zile.

Birou Senatorial Dumitru OPREA

 
Valoare
Şcoala, educaţia, cultura, morala sunt instituţiile care ne pot da valorile.
Vis
Parafrazând începutul "visului" lui Martin Luther King, Jr., vă spun astăzi, dragi prieteni, că, în pofida dificultăţilor şi frustrărilor momentului, I STILL HAVE A DREAM. Este un vis înrădăcinat în visul ... românesc.
© Profesor Dumitru Oprea
Reproducerea fara acordul autorului este interzisa.