Acasa
Profesorul
Campanii
Politicianul
Galerie foto
Blog
Contact

banner_ciric_200

banner_idei_200

Nivelul subvenţiilor la căldură pentru familiile din Iaşi

Comunicat de presă

Senatorul PDL Dumitru Oprea cere precizări de la Ministerul Muncii în legătură cu situaţia încălzirii apartamentelor din Iaşi.

Printr-un document adresat luni, 05.09.2011, ministrului de resort, domnul Sebastian Lăzăroiu, senatorul ieşean semnalează situaţia dramatică cu care se confruntă CET Iaşi. Această stare este cauzată atât de proasta administrare a Primăriei, cât şi de datoriile acumulate de cetăţeni.

În contextul eliminării subvenţiei generalizate, i se solicită ministrului să estimeze numărul familiilor ieşene ce vor putea primi subvenţii anul acesta , precum şi valoarea lor pentru municipiul Iaşi. În acelaşi timp, Dumitru Oprea a cerut Ministerului Muncii să specifice sancţiunile ce vor fi aplicate în cazul utilizării de către CET a subvenţiilor de la bugetul central pentru plata premiilor, primelor sau sponsorizarea echipelor de fotbal.

Birou Senatorial Dumitru OPREA

 
Valoare
Şcoala, educaţia, cultura, morala sunt instituţiile care ne pot da valorile.
Vis
Parafrazând începutul "visului" lui Martin Luther King, Jr., vă spun astăzi, dragi prieteni, că, în pofida dificultăţilor şi frustrărilor momentului, I STILL HAVE A DREAM. Este un vis înrădăcinat în visul ... românesc.
© Profesor Dumitru Oprea
Reproducerea fara acordul autorului este interzisa.