Acasa
Profesorul
Campanii
Politicianul
Galerie foto
Blog
Contact

banner_ciric_200

banner_idei_200

Trebuie clarificate motivele creşterii preţurilor la energie prin conectarea la sistemele eoliene

Comunicat de presă

Senatorul PDL Dumitru Oprea consideră că autorităţile statului trebuie să explice populaţiei care este suportul pentru creşterea preţului energiei electrice prin instalarea sistemelor eoliene.

Printr-o întrebare adresată, luni, 12 septembrie 2011, preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare din domeniul Energiei, domnul Iulius Dan Plaveti, senatorul ieşean a subliniat că există nemulţumiri ale consumatorilor individuali cu privire la creşterea preţului în domeniu cu 10%, de anul viitor.

În acest context, parlamentarul PDL a solicitat precizarea condiţiilor în care valorificarea energiei regenerabile va putea fi făcută la preţuri comparabile cu cele din resurse convenţionale, aşa cum s-a transmis în nenumărate rânduri. De asemenea, Dumitru Oprea a cerut ANRE să arate care sunt modalităţile de prevenire a transformării sistemului de sprijinire a energiei regenerabile într-o nouă formă de câştig a „băieţilor deştepţi” din domeniu.

Birou Senatorial Dumitru OPREA

 
Valoare
Şcoala, educaţia, cultura, morala sunt instituţiile care ne pot da valorile.
Vis
Parafrazând începutul "visului" lui Martin Luther King, Jr., vă spun astăzi, dragi prieteni, că, în pofida dificultăţilor şi frustrărilor momentului, I STILL HAVE A DREAM. Este un vis înrădăcinat în visul ... românesc.
© Profesor Dumitru Oprea
Reproducerea fara acordul autorului este interzisa.