Acasa
Profesorul
Campanii
Politicianul
Galerie foto
Blog
Contact

banner_ciric_200

banner_idei_200

Câte accidente rutiere grave puteau fi stopate dacă exista autostradă în Moldova?
Deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat Ministrului Afacerilor Interne să explice cine îşi va asuma vina pentru pierderea de vieţi omeneşti în urma accidentelor care au loc pe drumurile din zona Moldovei, în lipsa marcajelor rutiere corespunzătoare şi a unei infrastructuri adecvate.

„În programul de guvernare al PSD-ALDE sunt propuse diferite măsuri pentru îmbunătățirea traficului rutier, inclusiv pentru reducerea accidentelor rutiere cu pierderi de vieți omeneşti. Faptul că nu s-a demarat nici o lucrare de acest gen este demonstrat și de accidentele înregistrate pe drumurile ce leagă Moldova de celelalte regiuni, de multe ori soldate cu victime“, a declarat parlamentarul ieşean.

În acest context, deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat informații privind numărul accidentelor rutiere înregistrate pe drumurile europene din zona Moldovei, din ultimii 2 ani, în special a celor care s-au soldat cu pierderea de vieți omenești. De asemenea, s-a cerut să se specifice dacă printre cauzele acestor accidente se numără lipsa marcajelor corespunzătoare şi a unei infrastucturi rutiere adecvate.

Birou Parlamentar Dumitru OPREA

alt

Foto: Designed by welcomia / Freepik 
Valoare
Şcoala, educaţia, cultura, morala sunt instituţiile care ne pot da valorile.
Vis
Parafrazând începutul "visului" lui Martin Luther King, Jr., vă spun astăzi, dragi prieteni, că, în pofida dificultăţilor şi frustrărilor momentului, I STILL HAVE A DREAM. Este un vis înrădăcinat în visul ... românesc.
© Profesor Dumitru Oprea
Reproducerea fara acordul autorului este interzisa.