Acasa
Profesorul
Campanii
Politicianul
Galerie foto
Blog
Contact

banner_ciric_200

banner_idei_200

Greșeală sau incompetență? Clarificări privind reducerea taxelor salariale în domeniul construcțiilor
Comunicat de presă, 22 februarie 2019

Deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat Prim-ministrului României clarificări privind aprobarea schemei pentru ajutorul de stat care vizează reducerea taxelor salariale din domeniul construcţiilor. Potrivit OUG 114/2018, angajatorii puteau aplica noile taxe salariale din această lună dacă demersurile guvernului ar fi fost încheiate.

„Având în vedere deficitul de personal din domeniul construcțiilor, guvernul a introdus o măsură pentru aplicarea unor taxe salariale reduse în domeniul construcțiilor, prin OUG nr. 114/2018. Specialiștii avertizează că măsura nu poate fi aplicată, pentru că necesită o schemă de ajutor de stat, dar și obținerea unei aprobări de la Comisia Europeană“, a declarat parlamentarul ieşean.

În acest context, deputatul PNL Dumitru Oprea solicită explicații privind întârzierea obţinerii aprobării din partea Comisiei Europene, dar şi termenul de la care firmele din construcții vor putea beneficia efectiv de prevederile OUG nr. 114/2018.

Birou Parlamentar Dumitru OPREA

alt

FOTO: "Designed by jcomp / Freepik"


 
Valoare
Şcoala, educaţia, cultura, morala sunt instituţiile care ne pot da valorile.
Vis
Parafrazând începutul "visului" lui Martin Luther King, Jr., vă spun astăzi, dragi prieteni, că, în pofida dificultăţilor şi frustrărilor momentului, I STILL HAVE A DREAM. Este un vis înrădăcinat în visul ... românesc.
© Profesor Dumitru Oprea
Reproducerea fara acordul autorului este interzisa.