Acasa
Profesorul
Campanii
Politicianul
Galerie foto
Blog
Contact

banner_ciric_200

banner_idei_200

Care este stadiul reorganizării instituțiilor statului?
Comunicat de presă, 12 aprilie 2019

Deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat Premierului României detalii despre stadiul în care se află strategia de reorganizare a instituţiilor statului.
„Prin programul de guvernare PSD-ALDE, ați promis că veți înființa o direcție prin care se va reduce numărul agențiilor și instituțiilor aflate în subordinea Guvernului. De asemenea, se propunea o inițiativă legislativă prin care toate taxele să fie plătite on-line. Mai mult, în iulie 2018, v-ați obligat să faceți publică strategia de reorganizare a instituțiilor statului și calendarul de implementare a acestei strategii”, a declarat parlamentarul PNL.

În acest context, deputatul Dumitru Oprea a solicitat clarificări privind numărul de agenţii şi instituţii aflate în subordinea Guvernului care au fost reduse de la preluarea mandatului până în prezent. De asemenea, care sunt taxele care nu pot fi achitate on-line şi când se va rezolva această chestiune.

Birou Parlamentar Dumitru OPREA

alt

Foto: Designed by yanalya / Freepik


 
Valoare
Şcoala, educaţia, cultura, morala sunt instituţiile care ne pot da valorile.
Vis
Parafrazând începutul "visului" lui Martin Luther King, Jr., vă spun astăzi, dragi prieteni, că, în pofida dificultăţilor şi frustrărilor momentului, I STILL HAVE A DREAM. Este un vis înrădăcinat în visul ... românesc.
© Profesor Dumitru Oprea
Reproducerea fara acordul autorului este interzisa.