Acasa
Profesorul
Campanii
Politicianul
Galerie foto
Blog
Contact

banner_ciric_200

banner_idei_200

Un altfel de 10 august!
Declaraţie de presă

Se împlinește un an de la 10 august 2018, când marea demonstrație împotriva abuzurilor PSD a fost curmată cu forța, folosindu-se Jandarmeria împotriva românilor. Un an de când cei vinovați stau liniștiți, crezând că au astupat gura cetățenilor, an în care Carmen Dan a stat până de curând în fruntea Ministerului de Interne, transformat în minister al represiunii.
Liderii PSD consideră că România le aparține, că e proprietatea lor și că o pot abuza după cum doresc. Însă, pe 10 august 2018, românii le-au arătat că se înșeală! Că o guvernare devenită ilegitimă nu are putere în fața voinței românilor!

Falimentul statului pesedist este un fapt, dincolo de falimentul moral pe care l-a înregistrat! Dar, atenție, nu este şi statul românilor! România noastră nu este aşa cum o doreşte actuala putere, redusă la tăcere şi supusă unor grupuri de interese!

Nu vom permite nici intimidări, precum cea comisă de interimarul de la Interne, Mihai Fifor! Nu ne dorim să se repete 10 august de anul trecut, dar nici să uităm vreo clipă că legea este una pentru toți!

Românii nu vor sta pasivi în fața nedreptăților PSD-ALDE şi, prin mijloace legale şi paşnice, vor îndepărta această guvernare. Este revoltător faptul că PSD vrea să ne demonstreze care ar fi statul ideal: unul în care românii să fie sclavi!

10 August reprezintă un dosar nerezolvat, un dosar care se va întoarce împotriva tuturor celor care guvernează acum România. Nemulțumirea românilor, lipsa de încredere în cei care ne conduc şi toleranța zero față de corupți va duce la schimbarea României. Împreună putem reconstrui o ţară cu adevărat europeană!

Prof. univ. dr. Dumitru OPREA
Deputat PNL de Iași

alt
 
Valoare
Şcoala, educaţia, cultura, morala sunt instituţiile care ne pot da valorile.
Vis
Parafrazând începutul "visului" lui Martin Luther King, Jr., vă spun astăzi, dragi prieteni, că, în pofida dificultăţilor şi frustrărilor momentului, I STILL HAVE A DREAM. Este un vis înrădăcinat în visul ... românesc.
© Profesor Dumitru Oprea
Reproducerea fara acordul autorului este interzisa.