Acasa
Profesorul
Campanii
Politicianul
Galerie foto
Blog
Contact

banner_ciric_200

banner_idei_200

Analiza necesarului de investiții în infrastructura culturală
Comunicat de presă
 
Deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat Ministrului Culturii şi Identităţii Naţionale detalii despre stadiul în care se află programul de analiză a investiţiilor necesare în infrastuctura culturală.
„Având în vedere starea deplorabilă în care se află infrastructura culturală din România, PSD și-a asumat, prin programul de guvernare, lansarea unui program de analiză a investițiilor necesare pentru muzee, teatre, biblioteci, săli de spectacole, galerii, sedii ale uniunilor de creație ş.a.”, a declarat parlamentarul PNL.

În acest context, deputatul Dumitru Oprea a solicitat Ministrului Culturii şi Identităţii Naţionale informații privind problemele de infrastructură culturală depistate în urma analizelor efectuate, precum și soluțiile posibile, respectiv fondurile necesare. De asemenea, s-a cerut lista problemelor de infrastructură culturală identificate în judeţul Iaşi.

Birou Parlamentar Dumitru OPREA

alt


 
Valoare
Şcoala, educaţia, cultura, morala sunt instituţiile care ne pot da valorile.
Vis
Parafrazând începutul "visului" lui Martin Luther King, Jr., vă spun astăzi, dragi prieteni, că, în pofida dificultăţilor şi frustrărilor momentului, I STILL HAVE A DREAM. Este un vis înrădăcinat în visul ... românesc.
© Profesor Dumitru Oprea
Reproducerea fara acordul autorului este interzisa.