Acasa
Profesorul
Campanii
Politicianul
Galerie foto
Blog
Contact

banner_ciric_200

banner_idei_200

Rezultatele programului „Pasarela“, aflat în sarcina Ministerului Muncii?
Comunicat de presă
 
Deputatul PNL Dumitru Oprea a adresat Ministerului Muncii și Justiției Sociale o solicitare privind uneia dintre măsurile destinate tinerilor, asumată de Guvernul demis, care a fost propusă prin „Programul Pasarela“.

„Prin programul de guvernare a fostului guvern PSD-ALDE era prevăzut ca, prin implementarea programului „Pasarela“, mai multe locuri de muncă din sectorul public să fie oferite temporar tinerilor dezavantajați, pentru a dobândi «abilități transferabile» în joburile din sectorul privat. Mai mult, guvernul Dăncilă și-a asumat că va finanța nu mai puțin de 10.000 de contracte de muncă suplimentare în sectorul public prin «Pasarela»“, a subliniat parlamentarul PNL.

În acest context, deputatul Dumitru Oprea a cerut informații privind numărul contractelor de muncă finanțate până la această dată, valoarea finanțării acordate de guvern pentru programul amintit, precum și rezultatele obținute în urma implementării.

Birou Parlamentar Dumitru OPREA

alt

Foto: Designed by katemangostar / Freepik

 
Valoare
Şcoala, educaţia, cultura, morala sunt instituţiile care ne pot da valorile.
Vis
Parafrazând începutul "visului" lui Martin Luther King, Jr., vă spun astăzi, dragi prieteni, că, în pofida dificultăţilor şi frustrărilor momentului, I STILL HAVE A DREAM. Este un vis înrădăcinat în visul ... românesc.
© Profesor Dumitru Oprea
Reproducerea fara acordul autorului este interzisa.