Acasa
Profesorul
Campanii
Politicianul
Galerie foto
Blog
Contact

banner_ciric_200

banner_idei_200

Tinerii polițiști tremură, la propriu

Deputatul PNL Dumitru Oprea a adresat Ministrului Afacerilor Interne o solicitare privind motivele pentru care nu au fost achiziţionate echipamentele necesare tinerilor poliţişti în timp util.

„Recent a apărut în spațiul public informația că peste 3000 de polițiști sunt nevoiți să își desfășoare activitatea, inclusiv cea de teren, în uniforma de vară, chiar dacă suntem în decembrie. De asemenea, unii polițiști nu beneficiază nici de armamentul necesar, fiind nevoiți să împrumute echipamente de la alți colegi pentru a-și putea desfășura misiunile”, a declarat parlamentarul PNL.

În acest context, deputatul Dumitru Oprea a cerut Ministrului Afacerilor Interne informaţii despre cum va fi rezolvată această problemă a Poliţiei Române şi cine se face responsabil de întreaga situaţie.

Birou Parlamentar Dumitru OPREA

alt
 
Valoare
Şcoala, educaţia, cultura, morala sunt instituţiile care ne pot da valorile.
Vis
Parafrazând începutul "visului" lui Martin Luther King, Jr., vă spun astăzi, dragi prieteni, că, în pofida dificultăţilor şi frustrărilor momentului, I STILL HAVE A DREAM. Este un vis înrădăcinat în visul ... românesc.
© Profesor Dumitru Oprea
Reproducerea fara acordul autorului este interzisa.