Acasa
Profesorul
Campanii
Politicianul
Galerie foto
Blog
Contact

banner_ciric_200

banner_idei_200

Moțiunea de cenzură a PSD este împotriva Vioricăi Dăncilă, nu a PNL!

Declaraţie de presă

În urma asumării răspunderii de către guvernul PNL pe legea care va face posibilă alegerea primarilor în două tururi de scrutin, PSD a depus, cu chiu, cu vai, o moțiune de cenzură fără miză.
PSD crede că românii au uitat că țara le-a fost luată ostatică vreme de 3 ani, dar schimonosesc astăzi realitatea în textul depus la Parlament. Involuntar, în moțiunea de cenzură depusă parcă descriu guvernul Dăncilă, greșelile și abuzurile pe care le-au făcut cât au fost la putere.

Spre exemplu, premierul Orban este acuzat că se comportă „ca un vătaf“, adică exact definiția lui Liviu Dragnea, fostul staroste pesedist, astăzi după gratii! „Regulile democratice nu sunt facultative“, li se mai spune guvernanților liberali, în vreme ce pesediștii mai aveau foarte puțin până la suspendarea Constituției pentru a-l scăpa pe Dragnea de pușcărie! „Drumul României nu este spre Est!“, mai afirmă scribii de la PSD, după ce guvernările Dragnea aproape scoseseră de pe orbita europeană și euro-atlantică România prin trecerea tuturor liniilor roșii posibile!

Textul emis de PSD frizează nu doar bunul simț, ci și logica în sine. Atacul necontenit asupra statului de drept, încercarea de a transforma PSD într-un partid-stat, abuzul față de legile Justiției, subordonarea tuturor instituțiilor – toate sunt păcate recente și vor atârna greu, în continuare, la votul cetățenilor la alegerile locale și parlamentare!

Prof. univ. dr. Dumitru OPREA
Deputat PNL de Iași

alt
 
Valoare
Şcoala, educaţia, cultura, morala sunt instituţiile care ne pot da valorile.
Vis
Parafrazând începutul "visului" lui Martin Luther King, Jr., vă spun astăzi, dragi prieteni, că, în pofida dificultăţilor şi frustrărilor momentului, I STILL HAVE A DREAM. Este un vis înrădăcinat în visul ... românesc.
© Profesor Dumitru Oprea
Reproducerea fara acordul autorului este interzisa.