Acasa
Profesorul
Campanii
Politicianul
Galerie foto
Blog
Contact

banner_ciric_200

banner_idei_200

PSD nu a reînnoit stocurile pentru urgențele medicale
Comunicat de presă
 
Deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat Ministrului Sănătăţii informații privind termenul de livrare a biocidelor, a echipamentelor de protecţie şi a termo-scannerelor către spitalele din România în contextul epidemiei de coronavirus Covid-19.

„Pe 28 februarie 2020, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a ridicat, la nivel mondial, riscul de propagare și de impact al Covid-19 la categoria «foarte ridicat».

La noi, unii medici au semnalat că România nu este pregătită pentru a face față unei epidemii, întrucât nu au fost achiziționate materiale de protecție împotriva virusului. Proporția dezastrului lăsat de guvernele PSD a fost confirmat recent de unul dintre secretarii de stat din Ministerul Sănătății. Astfel, pentru prevenirea epidemiei de coronavirus, sunt folosite echipamente rămase din stocul pentru Ebola (criza din 2014 – 2015), fără să mai fie reînnoite stocurile de rezervă pentru situații de criză”, a declarat parlamentarul PNL.

În acest context, deputatul Dumitru Oprea a cerut Ministrului Sănătăţii clarificări privind măsurile pentru asigurarea materialelor de protecție, dar și pentru blocarea tentativelor de creștere a preţurile sau de condiţionare a vânzării acestor produse şi echipamente.

Birou Parlamentar Dumitru OPREA

alt

Foto: Designed by Freepik

 
Valoare
Şcoala, educaţia, cultura, morala sunt instituţiile care ne pot da valorile.
Vis
Parafrazând începutul "visului" lui Martin Luther King, Jr., vă spun astăzi, dragi prieteni, că, în pofida dificultăţilor şi frustrărilor momentului, I STILL HAVE A DREAM. Este un vis înrădăcinat în visul ... românesc.
© Profesor Dumitru Oprea
Reproducerea fara acordul autorului este interzisa.