Acasa
Profesorul
Campanii
Politicianul
Galerie foto
Blog
Contact

banner_ciric_200

banner_idei_200

Măsuri pentru susținerea agricultorilor români
Comunicat de presă

Deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat Ministrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale informaţii despre sumele investite în ultimii 4 ani, sub guvernarea PSD, în sistemele de irigaţii de pe teritoriul României.
„PSD declara că agricultura și dezvoltarea satului românesc reprezintă o prioritate absolută și își asuma reabilitarea infrastructurii principale, de la priza de apă până la stațiile de punere sub presiune, pentru cca 2 milioane de hectare. De aceasta măsură ar fi beneficiat 484 de organizații ca utilizatori de apă pentru irigații.

Aceasta măsură este cu atât mai importantă cu cât la actuala criză generată de pandemia de coronavirus i se suprapune și o secetă extremă, cu posibile efecte grave asupra unor culturi”, a arătat parlamentarul PNL.

În acest context, deputatul Dumitru Oprea a cerut Ministrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale informaţii despre numărul de hectare care beneficiază de sisteme de irigaţii şi câte organizaţii au acces la acestea. De asemenea, solicită informaţii despre estimarea pierderilor cauzate de seceta din România şi care vor fi măsurile de susţinere a agricultorilor.

Birou Parlamentar Dumitru OPREA

alt

Foto: Designed by jcomp / Freepik

 
Valoare
Şcoala, educaţia, cultura, morala sunt instituţiile care ne pot da valorile.
Vis
Parafrazând începutul "visului" lui Martin Luther King, Jr., vă spun astăzi, dragi prieteni, că, în pofida dificultăţilor şi frustrărilor momentului, I STILL HAVE A DREAM. Este un vis înrădăcinat în visul ... românesc.
© Profesor Dumitru Oprea
Reproducerea fara acordul autorului este interzisa.