Acasa
Profesorul
Campanii
Politicianul
Galerie foto
Blog
Contact

banner_ciric_200

banner_idei_200

Situația centrelor de telemedicină și a serviciilor de e-health

Comunicat de presă

Deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat Ministrului Sănătăţii informații privind numărul centrelor de telemedicină regionale sau naţionale înfiinţate în perioada guvernărilor PSD.

„În această perioadă, este și mai evident că sistemul medical românesc are nevoie de creșterea capacității de diagnostic și tratament, dezvoltarea unor centre de telemedicină, dezvoltarea și implementarea serviciilor e-health, aflate pe interminabillele liste de promisiuni ale guvernărilor PSD”, a declarat parlamentarul PNL.

În acest context, deputatul Dumitru Oprea a cerut Ministrului Sănătăţii clarificări privind bugetele alocate în vederea înfiinţării unor astfel de centre. De asemenea, este important de știut ce servicii de e-health au fost dezvoltate la nivel naţional, cu ajutorul fondurilor nerambursabile, în perioada ianuarie 2017 - noiembrie 2019, şi ce rezultate au înregistrat acestea.

Birou Parlamentar Dumitru OPREA

alt

Foto: Designed by pressfoto / Freepik


 
Valoare
Şcoala, educaţia, cultura, morala sunt instituţiile care ne pot da valorile.
Vis
Parafrazând începutul "visului" lui Martin Luther King, Jr., vă spun astăzi, dragi prieteni, că, în pofida dificultăţilor şi frustrărilor momentului, I STILL HAVE A DREAM. Este un vis înrădăcinat în visul ... românesc.
© Profesor Dumitru Oprea
Reproducerea fara acordul autorului este interzisa.