Acasa
Profesorul
Campanii
Politicianul
Galerie foto
Blog
Contact

banner_ciric_200

banner_idei_200

Cine va plăti pentru eșecul Programului Tomate?
Comunicat de presă

Deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat Ministrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale informaţii privind măsurile avute în vedere pentru a schimba sau a îmbunătăţi programele de sprijin care nu funcţionează în agricultură.
„Printre măsurile din cadrul politicii agricole și de dezvoltare rurală ale guvernărilor PSD era și cea privind susținerea producției de tomate. Acest program [Programul Tomate] ar fi trebuit să asigure produse proaspete în extrasezon pentru consumatorii români, să sprijine activitățile din legumicultură, prin crearea de locuri de muncă, dar și să convingă tinerii să se instaleze în mediul rural.
Recent, ați declarat că Programul Tomate a fost compromis pentru că s-a permis să fie date în plată foarte multe dosare fictive, mai mult unele fiind și respinse”, a arătat parlamentarul PNL.

În acest context, deputatul Dumitru Oprea a cerut Ministrului Agriculturii detalii despre
bugetele alocate pentru Programul Tomate şi care au fost rezultatele obţinute în urma finanţării acestui program. De asemenea, este important să se precizeze câte dosare fraudate au fost depistate la nivel naţional.
Birou Parlamentar Dumitru OPREA

alt

 
Valoare
Şcoala, educaţia, cultura, morala sunt instituţiile care ne pot da valorile.
Vis
Parafrazând începutul "visului" lui Martin Luther King, Jr., vă spun astăzi, dragi prieteni, că, în pofida dificultăţilor şi frustrărilor momentului, I STILL HAVE A DREAM. Este un vis înrădăcinat în visul ... românesc.
© Profesor Dumitru Oprea
Reproducerea fara acordul autorului este interzisa.