Acasa
Profesorul
Campanii
Politicianul
Galerie foto
Blog
Contact

banner_ciric_200

banner_idei_200

Măsuri pentru respectarea drepturilor pacienților

Comunicat de presă

Deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat Ministrului Sănătăţii informații privind măsurile de prevenire a răspândirii noului coronavirus, măsuri ce pot afecta pacienţii cu boli cronice.

„Recent, Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România (COPAC) a tras un semnal de alarmă în legătură cu încălcarea unor drepturi ale pacienților, pe fondul măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus. De exemplu, a fost semnalat faptul că pacienții cu boli infecțioase nu au mai avut acces în spitalele unde se tratau până acum, că aparținătorii pacienților nu mai au permis accesul în unitățile medicale nici în cazuri speciale (persoane care nu se pot deplasa), iar unii pacienții nedeplasabili sunt puși pe drumuri pentru a-și procura tratamentul“, a declarat parlamentarul PNL.

În acest context, deputatul Dumitru Oprea a cerut Ministrului Sănătăţii detalii legate de măsurile avute în vedere pentru asigurarea accesului egal al tuturor pacienţilor la serviciile medicale.

Birou Parlamentar Dumitru OPREA

alt

Foto: Designed by Freepik


 
Valoare
Şcoala, educaţia, cultura, morala sunt instituţiile care ne pot da valorile.
Vis
Parafrazând începutul "visului" lui Martin Luther King, Jr., vă spun astăzi, dragi prieteni, că, în pofida dificultăţilor şi frustrărilor momentului, I STILL HAVE A DREAM. Este un vis înrădăcinat în visul ... românesc.
© Profesor Dumitru Oprea
Reproducerea fara acordul autorului este interzisa.