Acasa
Profesorul
Campanii
Politicianul
Galerie foto
Blog
Contact

banner_ciric_200

banner_idei_200

Evaziunea, specula și taxa de tarabă au făcut parte din politica PSD în domeniul agricol
Comunicat de presă

Deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat Ministrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale informaţii privind măsurile avute în vedere pentru a sprijini cu adevărat producătorii agricoli. „Propagandistic, programul PSD în domeniul agricol suna foarte bine. Sectorul agricol trebuia să devină un motor de creștere economică și o sursă de locuri de muncă pentru populația din mediul rural. În realitate, măsurile PSD s-au dovedit a fi, de cele mai multe ori, ineficiente. Producătorii români nu au avut sprijin din partea statului. Dimpotrivă, s-au confruntat adesea cu fenomenul evazionist (în special din domeniul importurilor de fructe și legume), cu intermediarii și speculanții din piețe și cu așa numitele „taxe de tarabă“, despre care vorbesc în șoaptă și cu frică”, a arătat parlamentarul PNL.

În acest context, deputatul Dumitru Oprea a cerut Ministrului Agriculturii detalii despre
efectele evaziunii din domeniul importului de produse agricole şi cum va putea fi limitat acest fenomen. De asemenea, este important să se precizeze modalitatea prin care va putea fi asigurată transparenţa sistemului de acces al producătorilor români în pieţe, fără a li se mai solicita „taxa de tarabă“.

Birou Parlamentar Dumitru OPREA

alt

 
Valoare
Şcoala, educaţia, cultura, morala sunt instituţiile care ne pot da valorile.
Vis
Parafrazând începutul "visului" lui Martin Luther King, Jr., vă spun astăzi, dragi prieteni, că, în pofida dificultăţilor şi frustrărilor momentului, I STILL HAVE A DREAM. Este un vis înrădăcinat în visul ... românesc.
© Profesor Dumitru Oprea
Reproducerea fara acordul autorului este interzisa.