Acasa
Profesorul
Campanii
Politicianul
Galerie foto
Blog
Contact

banner_ciric_200

banner_idei_200

Cât de sigur mai este cetățeanul român în propria țară/ casă?
Comunicat de presă
 
Deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat Ministrului Afacerilor Interne informații privind planul de măsuri avut în vedere pentru asigurarea instaurării legii şi ordinii publice şi pentru a redara siguranţa şi încrederea cetăţenilor.
„În ultimul timp, au avut loc unele scene extrem de violente, în mai multe județe ale țării, la care polițiștii au fost nevoiți să intervină în forță. Însă, un lider sindical avertizează că acțiunile lor se bazează pe echipament vechi și uzat, greu de folosit. De asemenea, polițiștii ezită să apeleze la armament în cazurile justificate, deoarece există riscul ca, pentru o decizie luată în câteva fracțiuni de secundă, să fie analizați și judecați ani de zile”, a declarat parlamentarul PNL.

În acest context, deputatul Dumitru Oprea a cerut Ministrului Afacerilor Interne detalii legate de dotarea poliţiştilor români cu tasere cu electroşocuri pentru imobilizarea infractorilor. De asemenea, a solicitat numărul localităţilor din România care nu au nici un post de poliţie în prezent.

Birou Parlamentar Dumitru OPREA

alt

Foto: https://www.grissom.afrc.af.mil


 
Valoare
Şcoala, educaţia, cultura, morala sunt instituţiile care ne pot da valorile.
Vis
Parafrazând începutul "visului" lui Martin Luther King, Jr., vă spun astăzi, dragi prieteni, că, în pofida dificultăţilor şi frustrărilor momentului, I STILL HAVE A DREAM. Este un vis înrădăcinat în visul ... românesc.
© Profesor Dumitru Oprea
Reproducerea fara acordul autorului este interzisa.