Acasa
Profesorul
Campanii
Politicianul
Galerie foto
Blog
Contact

banner_ciric_200

banner_idei_200

Ce soluții sunt pentru organizarea cursurilor și examenelor online aferente programelor de formare profesională a adulților?
Comunicat de presă

Deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat Ministrului Educaţiei şi Cercetării informaţii privind tipurile de programe pentru care se pot desfăşura, în prezent, cursuri de calificare/specializare în sistem online.
„Schimbările intervenite în economie, ca urmare a pandemiei de coronavirus, au impus luarea unor măsuri și în privința programelor de pregătire profesională a adulților. Este motivul pentru care guvernul a adoptat Ordonanța de Urgență nr. 97, din 11 iunie 2020, care prevede, la articolul 2, că unele programe de formare profesională a adulților, care nu implică activități practice ce trebuie să se desfășoare într-un spațiu cu dotări specifice, conform standardului ocupațional, se pot desfășura și în sistem online”, a arătat parlamentarul PNL.
 
În acest context, deputatul Dumitru Oprea a cerut Ministrului Educaţiei detalii despre noile norme metodologice privind desfăşurarea cursurilor şi examenelor în sistem online pentru programele de formare profesională a adulţilor.

Birou Parlamentar Dumitru OPREA

alt
 
Valoare
Şcoala, educaţia, cultura, morala sunt instituţiile care ne pot da valorile.
Vis
Parafrazând începutul "visului" lui Martin Luther King, Jr., vă spun astăzi, dragi prieteni, că, în pofida dificultăţilor şi frustrărilor momentului, I STILL HAVE A DREAM. Este un vis înrădăcinat în visul ... românesc.
© Profesor Dumitru Oprea
Reproducerea fara acordul autorului este interzisa.