Acasa
Profesorul
Campanii
Politicianul
Galerie foto
Blog
Contact

banner_ciric_200

banner_idei_200

Stadiul emiterii autorizațiilor pentru spitalul mobil de la Lețcani
Comunicat de presă

Deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat atât Ministrului Mediului, Apelor şi Pădurilor, cât şi Secretarului de Stat în Ministerul Afacerilor Interne informaţii privind stadiul în care se află solicitările pentru emiterea autorizaţiilor de la Administraţia Naţională Apele Române, de la Agenţia pentru Protecţie a Mediului şi de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) pentru unitatea medicală de la Leţcani, judeţul Iaşi.

„Recent a fost inaugurat și autorizat (doar de către Direcţia de Sănătate Publică Iaşi), în mare grabă, spitalul mobil pentru bolnavii de COVID-19 de la Lețcani, Iași.

Cu toate acestea, se pare că unitatea medicală nu poate deocamdată primi pacienți, întrucât nu are toate avizele necesare funcţionării.

Din declarațiile publice ale ministrului Sănătății aflăm că unitatea medicală nu are o serie de avize, printre care și cele de la Administrația Națională Apele Române, în condițiile în care apa menajeră din acest spital înseamnă un deşeu biologic. De asemenea, nu există nici acord de la Agenţia pentru Protecție a Mediului şi nici o negaţie sau aviz de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU)”, a arătat parlamentarul PNL.

În acest context, deputatul Dumitru Oprea a cerut Ministrului Mediului Costel Alexe, dar şi Secretarului de Stat Raed Arafat detalii despre cum a fost posibilă demararea lucrărilor de construcţie în lipsa acestor autorizaţii şi avize importante.
Birou Parlamentar Dumitru OPREA

alt 
Valoare
Şcoala, educaţia, cultura, morala sunt instituţiile care ne pot da valorile.
Vis
Parafrazând începutul "visului" lui Martin Luther King, Jr., vă spun astăzi, dragi prieteni, că, în pofida dificultăţilor şi frustrărilor momentului, I STILL HAVE A DREAM. Este un vis înrădăcinat în visul ... românesc.
© Profesor Dumitru Oprea
Reproducerea fara acordul autorului este interzisa.