Acasa
Profesorul
Campanii
Politicianul
Galerie foto
Blog
Contact

banner_ciric_200

banner_idei_200

Soluții pentru procurarea medicamentelor necesare tratării COVID-19
Comunicat de presă

Deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat Ministrului Sănătăţii informații privind soluţiile avute în vedere pentru a procura Remdesivir înainte ca stocurile disponibile să se epuizeze.
„În ultima perioadă, mai multe state europene se confruntă cu o criza de Remdesivir. Este unul dintre puţinele medicamente care s-a dovedit eficient în tratarea COVID-19, inclusiv reducerea perioadei de spitalizare în cazurile severe. Și medicii din România au semnalat faptul că, în mai multe spitale, stocurile acestui medicament au fost epuizate sau sunt foarte aproape de a fi epuizate.

Numărul bolnavilor de COVID-19 şi al spitalizărilor este din ce în ce mai mare, iar proiecțiile indică o creștere a cazurilor noi”, a declarat parlamentarul PNL.

În acest context, deputatul Dumitru Oprea a cerut Ministrului Sănătăţii informaţii privind cantitatea de Redemsivir ce va fi achiziţionată de către Minister direct de la producător, în raport cu numărul de doze necesare estimat până la finalul anului.

Birou Parlamentar Dumitru OPREA

alt

 
Valoare
Şcoala, educaţia, cultura, morala sunt instituţiile care ne pot da valorile.
Vis
Parafrazând începutul "visului" lui Martin Luther King, Jr., vă spun astăzi, dragi prieteni, că, în pofida dificultăţilor şi frustrărilor momentului, I STILL HAVE A DREAM. Este un vis înrădăcinat în visul ... românesc.
© Profesor Dumitru Oprea
Reproducerea fara acordul autorului este interzisa.