Acasa
Profesorul
Campanii
Politicianul
Galerie foto
Blog
Contact

banner_ciric_200

banner_idei_200

Tinerii fermieri pot obţine 10.000 de euro pentru instalare

În perioada 1 - 29 iulie 2011 se desfăşoară o nouă sesiune pentru depunerea proiectelor de finanţare în cadrul Măsurii 112 "Instalarea tinerilor fermieri" din Programului Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2007 - 2013. Fondurile nerambursabile alocate pentru această sesiune sunt de 50 de milioane de euro. Sprijinul pentru instalarea tinerilor fermieri este de 10.000 Euro pentru o exploataţie agricolă cu dimensiune minima de 6 UDE (unităţi de dimensiune economică).

Pentru instalarea tinerilor fermieri, principiul finanţării nerambursabile este acela al acordării unei prime de instalare, în două tranşe de plată. Prima tranşă, într-un procent de 60% din valoarea sprijinului pentru instalare, iar cea de a doua tranşă, diferenţa de 40%.

Depunerea proiectelor se va face la Oficiile Judeţene de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit, zilnic, în intervalul orar 09:00 - 14:00.

Sursa: Finanţare.ro

 
Valoare
Şcoala, educaţia, cultura, morala sunt instituţiile care ne pot da valorile.
Vis
Parafrazând începutul "visului" lui Martin Luther King, Jr., vă spun astăzi, dragi prieteni, că, în pofida dificultăţilor şi frustrărilor momentului, I STILL HAVE A DREAM. Este un vis înrădăcinat în visul ... românesc.
© Profesor Dumitru Oprea
Reproducerea fara acordul autorului este interzisa.