Acasa
Profesorul
Campanii
Politicianul
Galerie foto
Blog
Contact

banner_ciric_200

banner_idei_200

Profesorul
Activitate universitară

Domeniile de interes spre care eforturile mele se orientează cu prioritate sunt: managementul proiectelor, analiza şi proiectarea sistemelor informatice, managementul educaţional, managementul evenimentelor, protecţia şi securitatea informaţiilor, contabilitate, calculaţia costurilor, control şi audit în medii informatizate.

Pentru activitatea profesională am avut tot timpul preocuparea de a fi în pas cu tendinţele domeniului educaţional şi al celui de interes didactic. Aşa că, ori de câte ori am avut posibilitatea, am participat la specializări şi alte forme de pregătire, dintre care cele mai importante le consider pe următoarele:

Citeşte mai mult...
 
Evoluţie profesională

Evoluţia profesională poate fi sintetizată astfel:

Perioada Ianuarie 2000 - Ianuarie 2008
Funcţia sau postul ocupat Rector
Numele şi adresa angajatorului Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" Iaşi, Bd. Carol I, nr. 11, 700505, Iaşi, România


Citeşte mai mult...
 
Rectorul

Inovaţia ca mod de viaţă

Sunt mândru că am condus Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” timp de opt ani. Am venit la conducerea ei dorind ca numele universităţii să fie un reper în Europa, iar inovaţia să devină un mod de viaţă.

Îmi iau rămas-bun de la funcţia de rector al universităţii, mulţumit că am reuşit, alături de echipa mea, să îndeplinesc toate punctele din promisiunile pe care le-am făcut la candidatură.

StudenţiProfesoriCercetareInstituţional

Citeşte mai mult...
 


Valoare
Şcoala, educaţia, cultura, morala sunt instituţiile care ne pot da valorile.
Vis
Parafrazând începutul "visului" lui Martin Luther King, Jr., vă spun astăzi, dragi prieteni, că, în pofida dificultăţilor şi frustrărilor momentului, I STILL HAVE A DREAM. Este un vis înrădăcinat în visul ... românesc.
© Profesor Dumitru Oprea
Reproducerea fara acordul autorului este interzisa.